Schrijf je nu nog in!

Dutch Masters of MTB: dé ultieme uitdaging van 200 km voor iedere MTB’er en cyclocrosser!

De eerste 2 edities van de Dutch Masters of MTB waren een groot succes!
Mede door de vele enthousiaste en positieve reacties organiseert de Haarlese Wielerclub SaMo (tevens organisator van Sallands Mooiste) ook in 2019 weer het spectaculaire MTB-evenement Dutch Masters of MTB in Haarle. Deze derde editie zal plaatsvinden op 13 oktober 2019. Maak je klaar voor weer een extreme ultramarathon voor de MTB en cyclocrosser!

Leg binnen 16 uur een 200 km lang parcours af en ontdek de mooiste routes van Overijssel. Vol met de best beoordeelde singeltracks, de pittigste beklimmingen en maar liefst 1000(!) hoogtemeters. Een extreem zwaar, maar een prachtig parcours om alles te kunnen geven.
Lees snel verder over hoe je je inschrijft, want hier moét jij bij zijn!

7 verzorgingsposten

Om de 30 kilometer van de route voorzien we jou van eten, drinken en de nodige verzorging. Ook is er de gehele route medische ondersteuning aanwezig.

Feestelijk onthaal bij aankomst

Jouw finish zal nog lang nagalmen. Iedereen zal op een ludieke feestelijke wijze worden onthaald.

Blijvende herinnering

Hoewel je deze unieke ervaring nooit meer zult vergeten, krijg je een herinnering van ons voor het neerzetten van een topprestatie. Geef deze herinnering een speciale plek in de trofeeënkast!

Tijdregistratie

Jouw geweldige prestatie leggen wij uiteraard vast: jouw tijd is naderhand terug te vinden op onze website.

UNIEKE ROUTE

Alles wat jij wenst als MTB’er… en meer!
Op 13 oktober om 06:00 uur – nog voor de zon opkomt – vindt de massastart in Haarle plaats bij het kerkplein in Haarle. Vanwege de doorstroom zullen de deelnemers in verschillende groepen na elkaar starten.
Wij hebben de mooiste routes van Overijssel voor je geselecteerd met de grootste variatie in het parcours. Een route van 200 km vol met de mooiste en best beoordeelde singleltracks, de pittigste beklimmingen en meer dan 1000(!) hoogtemeters. Een route die je binnen 16 uur moet afleggen met alles om tot het uiterste te kunnen gaan! Bovendien leiden we je over de Sallandse Heuvelrug en doorkruis je in totaal 7 Overijsselse gemeenten. Je start bij het kerkplein en je finisht bij Café de Droadnagel.
Wij houden je nog even in spanning en onthullen binnenkort de gehele route van dit extreme parcours. Maar wij beloven je: het wordt een extreem zwaar, maar een prachtig parcours om alles te kunnen geven! Houd onze website in de gaten.