DUTCH MASTERS OF MTB DÉ ULTIEME UITDAGING VOOR IEDERE MTB’ER EN CYCLOCROSSER!

De Dutch Masters of MTB, 3 oktober 2021, Kan van start. De vergunning hiervoor is afgegeven.

DIT JAAR MAAR LIEFTST 3 KLASSEN EN GEHEEL NIEUWE ROUTE.

  • 200 KM MONSTERTOCHT, dé klassieker!
  • 100 KM E-BIKE MARATHON, 1ste E-Bike marathon van Nederland
  • DUO 100-100 KM, terug van weggeweest!

We hebben er een jaar langer op moeten wachten maar de 4e editie gaat van start!

Dit jaar geheel vernieuwde routes met minder asfalt en meer hoogtemeters in een prachtige omgeving.

De start is vanaf 6.00 uur aan de Kerkweg te Haarle. De E-bike klasse start om 7.00 uur. Ook dit jaar veel deelnemers uit de Nederlandse Mountainbiketop aan de start t.w. de heren Peters, Veelers, Mors, van Rhee en Verhoef. In de E-bikeklasse doet niemand minder mee dan Bart Brentjens, ex Olympisch kampioen mountainbike.

Dit jaar is de heldenaankomst op het podium in de sfeervolle manege gelegen aan de rand van ons dorp Haarle, aan de Haarlerveldweg. Behalve het finishen op deze nieuwe locatie zal hier ook de wissel plaats vinden voor Duo 100-100 km en is hier het 100 km rustpunt voor de MTB rijders. De eerst doorkomst op de 100 km post wordt verwacht rond 9.30 uur en de snelste deelnemer aan de finish wordt verwacht tussen 13.00 en 13.30 uur.

In de manege aan de Haarlerveldweg wordt dit jaar ook een wieler gerelateerde beurs georganiseerd en wel op zaterdag 2oktober tussen 16.00 en 20.00 uur en op zondag tijdens de finish van Dutch Masters of MTB.

Wilt u de finish in de manege meebeleven of de beurs bezoeken dan bent u van harte welkom. In verband met de Coronamaatregelen van de overheid dienen  personen vanaf 13 jaar te beschikken over een Corona toegangsbewijs. Deze QR-code in combinatie met je identiteitsbewijs wordt gecontroleerd bij de ingang van de manege.

Naast de 100km verzorgingspost zijn er nog 5 andere verzorgingsposten op de route, zie rubriek verzorgingsposten hieronder. Op de daadwerkelijke verzorgingspost, daar waar de deelnemers voedingsmiddelen en sportdrank krijgen aangereikt, hebben alleen de deelnemers, toegang. U, als toeschouwer mag vanwege de Coronamaatregelen dit gebied niet betreden. U mag zich wel begeven op de route in de omgeving van de verzorgingsposten.

Tijdens dit evenement worden foto’s en video opnamen gemaakt van deelnemers en aanwezig publiek. Dit beeldmateriaal kan worden gebruikt voor diverse media en publicaties. Van de deelnemers worden naam en gereden tijd vermeld op de website. Indien een individu dit bezwaarlijk vindt kan deze dit kenbaar maken bij de organisatie.