Alles wat jij wenst als MTB’er… en meer!
Op 15 maart om 06:00 uur – nog voor de zon opkomt – vindt de massastart in Haarle plaats. Vanwege de doorstroom zullen de deelnemers in verschillende groepen na elkaar starten.
Wij hebben de mooiste routes van Overijssel voor je geselecteerd met veel variatie in het parcours. Een route van 200 km vol met de mooiste en best beoordeelde singleltracks, de pittigste beklimmingen en meer dan 1000(!) hoogtemeters. Een route die je binnen 16 uur moet afleggen en uitdagingen om tot het uiterste te kunnen gaan! Bovendien leiden we je over de Sallandse Heuvelrug en doorkruis je in totaal 7 Overijsselse gemeenten. Je start bij de feesttent aan de Molenweg waar je, na een 200km ultramarathon MTB tocht, finisht op het podium in diezelfde feesttent.

Wij beloven je: het wordt een extreem zwaar, maar een prachtig parcours om alles te kunnen geven! Houd onze website in de gaten.

7 verzorgingsposten

Om de 30 kilometer van de route voorzien we jou van eten, drinken en de nodige verzorging. Ook is er de gehele route medische ondersteuning aanwezig.

Feestelijk onthaal bij aankomst

Jouw finish zal nog lang nagalmen. Iedereen zal op een ludieke feestelijke wijze worden onthaald.

Blijvende herinnering

Hoewel je deze unieke ervaring nooit meer zult vergeten, krijg je een herinnering van ons voor het neerzetten van een topprestatie. Geef deze herinnering een speciale plek in de trofeeënkast!

Tijdregistratie

Jouw geweldige prestatie leggen wij uiteraard vast: jouw tijd is naderhand terug te vinden op onze website.