In het reglement staan wellicht veel antwoorden op jullie vragen. Klik hier voor het MTB-reglement of voor het E-bike-reglement.

Wanneer de inschrijving is gelukt en de betaling is akkoord, dan krijg je een e-mail ter bevestiging. Soms verdwijnt dit bericht in de spam. Het komt ook voordat door de deelnemer een foutief e-mailadres is ingevoerd. Heb je geen bericht ontvangen en het bedrag is wel van jouw bank afgeschreven, neem dan contact op met inschrijving@dutchmastersofmtb.nl.

Ja. Je hebt tot en met 10 maart 2020 de gelegenheid iemand voor jou te laten starten. Dat kan uitsluitend via het overschrijvingsformulier https://www.dutchmastersofmtb.nl/overschrijfformulier-mtb-klasse of via https://www.dutchmastersofmtb.nl/overschrijfformulier-e-bike-klasse

De organisatie bemiddeld hierin niet. Na 10 maart 2020 is de deelnemerslijst definitief en is er geen mogelijkheid meer je over te laten schrijven.

Nee, er is geen wachtlijst. Zie hierboven punt 3.

Nee. Het bewijs van inschrijving is strikt persoonlijk. Dit omwille van de veiligheid en een correcte uitslagenlijst.

Tijdens het afhalen van de startbewijzen (zaterdag 14 maart) en tijdens het evenement (zondag 15 maart) is er gelegenheid een muts te kopen (€ 7,50)

In de loop van februari 2020 zal een voorlopige deelnemerslijst worden gepubliceerd. In de week van 2 maart 2020 worden de definitieve namen met startnummers bekend gemaakt.

Er zijn vele verzoeken hiervoor. Hieraan kunnen we niet voldoen. De startvolgorde is op basis van de door de deelnemer opgegeven verwachte af te leggen tijd. Indien meerdere personen eenzelfde tijd hebben ingevuld zal op basis van het moment van inschrijving een eventuele schifting worden aangebracht.