Veel deelnemers en bezoekers betekend vele vragen.

Wil je snel antwoord, zoek dan even op de website aangezien deze veel informatie bevat en veelal de benodigde informatie geeft.

Daarnaast wordt er informatie per mail verstuurt aan de ingeschreven deelnemers, kijk hiervoor ook regelmatig in je mailbox ook bij “ongewenste mail”.

Eventuele vragen per mail of social media worden ook beantwoord maar dit kan wat meer tijd in beslag nemen aangezien we een vrijwilligers organisatie zijn die ook druk met voorbereidende werkzaamheden zijn, excuus alvast hiervoor!

 

Na het inschrijven en de betaling verwerkt en akkoord, krijg je een e-mail ter bevestiging.

Soms komt deze in je mailbox als “ongewenste mail”. Ook komt het voor dat de deelnemer een incorrect mailadres heeft opgegeven.

Heb je geen bevestiging van inschrijving en het bedrag is wel van jouw bank afgeschreven, neem dan contact op met inschrijving@dutchmastersofmtb.nl

Je kunt je deelname tot kort voor het evenement overschrijven naar een andere deelnemer.

Dit kan alleen door middel van het overschrijf formulier op deze website.

De organisatie bemiddeld hierin niet.

Het overschrijven van deelnemers sluit gelijktijdig met de inschrijving.

Indien geen deelname en geen vervanging graag afmelden via inschrijving@dutchmastersofmtb.nl restitutie van inschrijfgeld is niet mogelijk.

Nee. De inschrijving en startbewijs is strikt persoonlijk. Dit omwille van de veiligheid en een correcte uitslagenlijst.

Tijdens het afhalen van je startbewijs op de zaterdag of tijdens het evenement, zondag is er gelegenheid een muts te kopen. Hiervoor is een verkoop stand ingericht.

Er zijn vele verzoeken hiervoor. Hieraan kunnen we niet voldoen. De startvolgorde wordt bepaald door de organisatie en is vastgelegd in het reglement.

Tijdens dit evenement worden foto’s en video opnamen gemaakt van deelnemers en aanwezig publiek. Dit beeld materiaal kan worden gebruikt voor diverse media en publicaties. Van de deelnemers worden naam en gereden tijd vermeld op de website. Indien een individu dit bezwaarlijk vind kan deze dit kenbaar maken bij de organisatie.