In het reglement staan wellicht veel antwoorden op jullie vragen. Kijk bij deelnemers info voor de reglementen.

Wanneer de inschrijving is gelukt en de betaling is akkoord, dan krijg je een e-mail ter bevestiging. Soms verdwijnt dit bericht in de spam. Het komt ook voordat door de deelnemer een foutief e-mailadres is ingevoerd. Heb je geen bericht ontvangen en het bedrag is wel van jouw bank afgeschreven, neem dan contact op met inschrijving@dutchmastersofmtb.nl.

De startbewijzen/stuurbordjes worden dit keer per post opgestuurd in de week van 20 september 2021.

Nee. Het bewijs van inschrijving is strikt persoonlijk. Dit omwille van de veiligheid en een correcte uitslagenlijst.

Op zondag 3 oktober 2021 zullen de mutsen te koop zijn in de manege (finishlocatie).

In september 2021 zal een voorlopige deelnemerslijst worden gepubliceerd. In de week van 20 september 2021 worden de definitieve namen met startnummers bekend gemaakt.

Er zijn vele verzoeken hiervoor. Hieraan kunnen we niet voldoen. De startvolgorde is op basis van de door de deelnemer opgegeven verwachte af te leggen tijd. Indien meerdere personen eenzelfde tijd hebben ingevuld zal op basis van het moment van inschrijving een eventuele schifting worden aangebracht.

Alle landelijke richtlijnen zijn van toepassing. Bovendien hebben we ons eigen protocol (binnenkort op de website). En bovendien: wees zelf verantwoordelijk, voor jezelf en voor de ander.

Tijdens dit evenement worden foto’s en video opnamen gemaakt van deelnemers en aanwezig publiek. Dit beeld materiaal kan worden gebruikt voor diverse media en publicaties. Van de deelnemers worden naam en gereden tijd vermeld op de website. Indien een individu dit bezwaarlijk vind kan deze dit kenbaar maken bij de organisatie.