FAQ

Veel deelnemers en bezoekers betekent vele vragen.

Wil je snel antwoord, zoek dan even op de website aangezien deze veel informatie bevat en veelal de benodigde informatie geeft.

Daarnaast wordt er informatie per mail verstuurt aan de ingeschreven deelnemers, kijk hiervoor ook regelmatig in je mailbox ook bij “ongewenste mail”.

Eventuele vragen per mail of social media worden ook beantwoord maar dit kan wat meer tijd in beslag nemen aangezien we een vrijwilligers organisatie zijn die ook druk met voorbereidende werkzaamheden zijn, excuus alvast hiervoor!

Ik heb geen bevestiging van mijn inschrijving ontvangen?
Na het inschrijven en de betaling verwerkt en akkoord, krijg je een e-mail ter bevestiging. Soms komt deze in je mailbox als “ongewenste mail”. Ook komt het voor dat de deelnemer een incorrect mailadres heeft opgegeven. Je kan alle informatie terug vinden op het 'dashboard' van www.atleta.cc Heb je geen bevestiging van inschrijving en het bedrag is wel van jouw bank afgeschreven, neem dan contact op met inschrijving@dutchmastersofmtb.nl
Moet ik het bewijs van inschrijving tonen bij het afhalen van de startbewijzen?
Ja!
Kan ik me op een wachtlijst laten plaatsen?
Nee, er is helaas geen wachtlijst.
Kan ik iemand anders op mijn startbewijs laten starten zonder overschrijving van naam e.d.?
Nee. De inschrijving en startbewijs is strikt persoonlijk. Dit omwille van de veiligheid en een correcte uitslagenlijst.
Op welke manier kan ik in het bezit komen van een Dutch master of MTB-muts?
Tijdens het afhalen van je startbewijs op de zaterdag of tijdens het evenement, zondag is er gelegenheid een muts te kopen. Hiervoor is een verkoop stand ingericht.
Ik wil graag met mijn fietsmaat in hetzelfde startvak starten.
Dat kan, schrijf tegelijk in zodat je zeker weet dat je in dezelfde wave start.

Tijdens dit evenement worden foto’s en video opnamen gemaakt van deelnemers en aanwezig publiek. Dit beeld materiaal kan worden gebruikt voor diverse media en publicaties. Van de deelnemers worden naam en gereden tijd vermeld op de website. Indien een individu dit bezwaarlijk vind kan deze dit kenbaar maken bij de organisatie.


Het laatste nieuws

De strijd der teams

Nieuw in 2024: het teamklassement

Houd jij van een mooie rit op de mountainbike? En wil je altijd al met je collega’s of vrienden als team een mooie uitdaging aangaan? Dan is het 101 km-teamklassement echt wat voor jullie!

Lees het bericht
DMoMTB Aftermovie 2023

Aftermovie ’23 en inschrijving 2024!

De 6e editie van de Dutch Masters of MTB kunnen wij ons nog goed herinneren! Wat een geweldige dag! Blik nog één keer terug met de Dutch Masters of MTB 2023 aftermovie.

Lees het bericht
Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

In deze speciale editie nemen de mannen van de Pedaleurs jullie mee naar de Dutch Masters of MTB 2023. De microfoons stonden zaterdag live klaar op het podium tijdens het ophalen van de nummers en de dag nadien in de studio voor de terugblik.

Lees het bericht