FAQ

Veel deelnemers en bezoekers betekent vele vragen.

Wil je snel antwoord, zoek dan even op de website aangezien deze veel informatie bevat en veelal de benodigde informatie geeft.

Daarnaast wordt er informatie per mail verstuurt aan de ingeschreven deelnemers, kijk hiervoor ook regelmatig in je mailbox ook bij “ongewenste mail”.

Eventuele vragen per mail of social media worden ook beantwoord maar dit kan wat meer tijd in beslag nemen aangezien we een vrijwilligers organisatie zijn die ook druk met voorbereidende werkzaamheden zijn, excuus alvast hiervoor!

Ik heb geen bevestiging van mijn inschrijving ontvangen?
Na het inschrijven en de betaling verwerkt en akkoord, krijg je een e-mail ter bevestiging. Soms komt deze in je mailbox als “ongewenste mail”. Ook komt het voor dat de deelnemer een incorrect mailadres heeft opgegeven. Heb je geen bevestiging van inschrijving en het bedrag is wel van jouw bank afgeschreven, neem dan contact op met inschrijving@dutchmastersofmtb.nl
Moet ik het bewijs van inschrijving tonen bij het afhalen van de startbewijzen?
Ja!
Ik heb me ingeschreven maar ben op de dag van het evenement verhinderd.
Je kunt je deelname tot kort voor het evenement overschrijven naar een andere deelnemer. Dit kan alleen door middel van het overschrijf formulier op deze website. De organisatie bemiddeld hierin niet. Het overschrijven van deelnemers sluit gelijktijdig met de inschrijving. Indien geen deelname en geen vervanging graag afmelden via inschrijving@dutchmastersofmtb.nl restitutie van inschrijfgeld is niet mogelijk.
Kan ik me op een wachtlijst laten plaatsen?
Nee, er is geen wachtlijst.
Kan ik iemand anders op mijn startbewijs laten starten zonder overschrijving van naam e.d.?
Nee. De inschrijving en startbewijs is strikt persoonlijk. Dit omwille van de veiligheid en een correcte uitslagenlijst.
Op welke manier kan ik in het bezit komen van een Dutch master of MTB-muts?
Tijdens het afhalen van je startbewijs op de zaterdag of tijdens het evenement, zondag is er gelegenheid een muts te kopen. Hiervoor is een verkoop stand ingericht.
Ik wil graag met mijn fietsmaat in hetzelfde startvak starten.
Er zijn vele verzoeken hiervoor. Hieraan kunnen we niet voldoen. De startvolgorde wordt bepaald door de organisatie en is vastgelegd in het reglement.

Tijdens dit evenement worden foto’s en video opnamen gemaakt van deelnemers en aanwezig publiek. Dit beeld materiaal kan worden gebruikt voor diverse media en publicaties. Van de deelnemers worden naam en gereden tijd vermeld op de website. Indien een individu dit bezwaarlijk vind kan deze dit kenbaar maken bij de organisatie.


Het laatste nieuws

Nog maar 2 maanden!

Bereid je in twee maanden voor op de DMoMTB

Het klinkt nog ver weg, maar wist je dat de Dutch Masters of MTB al over 2 maanden is? Dat zijn nog maar 9 weken, oftewel 65 dagen! Ben je al klaar om te vlammen? Simon Krukkert van 3SL Sports heeft een aantal mooie trainingsadviezen voor je gemaakt. Hij vertelt hier alles over de wedstrijdindeling, voeding en het trainen naar de DMoMTB toe!

 

Lees het bericht
Mountainbike VS Gravelbike

Mountainbike VS Gravelbike

Benieuwd naar de voordelen van een mountainbike en gravelbike? Gerben Mos en Martijn Knol vertellen je er meer over!

Lees het bericht
Reviews Dutch Masters of MTB 2022

Reviews Dutch Masters of MTB 2022

Wij gaan er vanuit dat je je natuurlijk al hebt ingeschreven 🙂 Maar als er nog twijfels zijn kunnen deze reviews je misschien overhalen! Wij hopen je op 19 november te zien!

 

Lees het bericht