Overnachting tijdens Dutch Masters of MTB.

Jaarlijks organiseren we de Dutch Masters of MTB-marathon tocht in het mooie Salland. Met regelmaat krijgen we de vraag naar overnachting in de omgeving. We willen hierin faciliteren door op deze pagina contact gegevens te plaatsen van ondernemers uit Haarle die overnachting faciliteiten aanbieden. Dit overzicht is zeker niet compleet en ook zijn er in de verdere omgeving meer faciliteiten.

B&B HEANIGAN

Raalterdijk 1a

7448 RA Haarle

Camperplaats ’t Haarlerveld

Wittebroeksweg 7,

7448 PS Haarle

SVR Boerderij Camping ‘t Spikkie

Veldhuisweg 8,

7448 PZ Haarle

De Heidebloem

Oude Deventerweg 8A,

7448 RL Haarle

Voor ondernemers uit Haarle

Voor ondernemers met overnachtingsfaciliteit in Haarle is het mogelijk om kosteloos een vermelding te krijgen op de website van Dutch Masters of MTB.

Stuur een e-mailtje met gegevens.

Vermeld in deze e-mail:

  • Naam van de accommodatie, adres en contactgegevens.
  • Soort van overnachting zoals B&B, Hotel, camping, camper ect.
  • Logo of kleine foto voor bij de vermelding.

Promotie of reclame vanuit de Dutch Masters of MTB is niet mogelijk!

Alleen accommodaties in Haarle worden op deze pagina vermeld.

Tijdens dit evenement worden foto’s en video opnamen gemaakt van deelnemers en aanwezig publiek. Dit beeld materiaal kan worden gebruikt voor diverse media en publicaties. Van de deelnemers worden naam en gereden tijd vermeld op de website. Indien een individu dit bezwaarlijk vind kan deze dit kenbaar maken bij de organisatie.


Het laatste nieuws

DMoMTB Aftermovie 2023

Aftermovie ’23 en inschrijving 2024!

De 6e editie van de Dutch Masters of MTB kunnen wij ons nog goed herinneren! Wat een geweldige dag! Blik nog één keer terug met de Dutch Masters of MTB 2023 aftermovie.

Lees het bericht
Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

In deze speciale editie nemen de mannen van de Pedaleurs jullie mee naar de Dutch Masters of MTB 2023. De microfoons stonden zaterdag live klaar op het podium tijdens het ophalen van de nummers en de dag nadien in de studio voor de terugblik.

Lees het bericht
Dutch Masters of MTB 2023 zit er weer op

Succesvolle 6e editie

Met tevredenheid kijken we terug op een geslaagde en vlekkeloze editie. Op vrijdag genoten we van een succesvolle feestbingo, terwijl op zaterdag een boeiende podcastopname van “de Pedaleurs” plaatsvond tijdens het ophalen van het startbewijs. Op zondagochtend verwelkomden we een opmerkelijk groot aantal deelnemers bij de start, die dit keer plaatsvond vanuit de manege. De tocht leidde hen naar een prachtige aankomst in de sfeervol aangeklede sporthal.

Lees het bericht