Bekijk de uitslagen van de DMofMTB

Bekijk alle uitslagen van de Dutch Masters of MTB 2023. Vergelijk je eigen tijd met de winnaar van de 200 km, zie wie het snelste was op de 101 km marathon of hoeveel deelnemers de finish hebben gehaald in de e-bike klasse. Deze uitslag van de Dutch Masters of MTB is mede mogelijk gemaakt door Mylaps.

Scroll over deze pagina om de uitslag in de verschillende klasses te bekijken.

Wil je graag de winnaars zien van de afgelopen jaren? Bekijk dan het palmares.

 

Uitslag 200 km solo

 

Uitslag 101 km marathon

 

Uitslag E-bike 101 km

 


Het laatste nieuws

DMoMTB Aftermovie 2023

Aftermovie ’23 en inschrijving 2024!

De 6e editie van de Dutch Masters of MTB kunnen wij ons nog goed herinneren! Wat een geweldige dag! Blik nog één keer terug met de Dutch Masters of MTB 2023 aftermovie.

Lees het bericht
Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

In deze speciale editie nemen de mannen van de Pedaleurs jullie mee naar de Dutch Masters of MTB 2023. De microfoons stonden zaterdag live klaar op het podium tijdens het ophalen van de nummers en de dag nadien in de studio voor de terugblik.

Lees het bericht
Dutch Masters of MTB 2023 zit er weer op

Succesvolle 6e editie

Met tevredenheid kijken we terug op een geslaagde en vlekkeloze editie. Op vrijdag genoten we van een succesvolle feestbingo, terwijl op zaterdag een boeiende podcastopname van “de Pedaleurs” plaatsvond tijdens het ophalen van het startbewijs. Op zondagochtend verwelkomden we een opmerkelijk groot aantal deelnemers bij de start, die dit keer plaatsvond vanuit de manege. De tocht leidde hen naar een prachtige aankomst in de sfeervol aangeklede sporthal.

Lees het bericht