GPX Dutch Masters of MTB 2024

17-11-2024 zet het in je agenda! Op 15 november kun je de Dutch Masters of MTB route van 2024 downloaden!  Hieronder kun je de GPX-route downloaden voor op je Garmin, Wahoo, Mio of andere fietscomputer. Heb je geen fietscomputer die kan navigeren? Geen probleem! Onze vrijwilligers pijlen de gehele route uit zodat iedereen de route kan fietsen.

Let op: Deze route bevat delen die alleen te fietsen zijn tijdens de Dutch Masters of MTB.

 

 

De route is beschikbaar

Bovendien is de route te vinden op onze Komoot pagina, waardoor je deze gemakkelijk kunt downloaden en bekijken. Bereid je voor op een geweldige dag vol avontuur op de mountainbike en geniet van de Dutch Masters of MTB!

Opzoek naar alle deelnemersinformatie? Kijk dan even op deze pagina

Download de route

De route kan nog niet gedownload worden.

Komoot partner

Bezoek onze Komoot pagina voor alle routes omtrent de HWC SaMo.

 

Waarom kan ik de route niet eerder zien?
Dat heeft te maken doordat er stukken in de route zitten, die alleen op 19 november verreden mogen worden.

Het laatste nieuws

Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

In deze speciale editie nemen de mannen van de Pedaleurs jullie mee naar de Dutch Masters of MTB 2023. De microfoons stonden zaterdag live klaar op het podium tijdens het ophalen van de nummers en de dag nadien in de studio voor de terugblik.

Lees het bericht
Dutch Masters of MTB 2023 zit er weer op

Succesvolle 6e editie

Met tevredenheid kijken we terug op een geslaagde en vlekkeloze editie. Op vrijdag genoten we van een succesvolle feestbingo, terwijl op zaterdag een boeiende podcastopname van “de Pedaleurs” plaatsvond tijdens het ophalen van het startbewijs. Op zondagochtend verwelkomden we een opmerkelijk groot aantal deelnemers bij de start, die dit keer plaatsvond vanuit de manege. De tocht leidde hen naar een prachtige aankomst in de sfeervol aangeklede sporthal.

Lees het bericht
Bekijk de route van 2023

De DMoMTB route van 2023!

Daar is hij dan! Het antwoord op misschien wel de meest gestelde vraag van oktober, “hoe ziet de route van de Dutch Masters of MTB 2023 eruit?!” Wederom hebben wij een schitterende en uitdagende route gemaakt op zowel de 200km als de 101 km.

 

Lees het bericht