Ontdek de schitterende 101 km route!

Houd jij van een mooie rit op de mountainbike? En ben je niet vies van een uitdaging? Maar is die route van 200 kilometer je net iets te pittig omdat je voornamelijk recreatief fietst? Snappen we volledig! Daarom hebben we dit jaar ook een tocht van 101 kilometer. Enne… die is zeker niet voor watjes!

Uitdagende route over de Sallandse Heuvelrug

Op 19 november 2023 start deze tocht door het landschap van de Sallandse Heuvelrug. Je rijdt hem in je eentje of samen met je MTB-maatje. De route neemt je mee, over heuvels met flinke hoogteverschillen, langs flowy single-tracks en door pittige kombochten. Het ene moment ben je aan het klimmen, het volgende aan het draaien en afdalen. 70% van de route is onverhard (dus: 30% verhard) en daarnaast ervaar je 550 hoogtemeters. Kortom: alles wat je verwacht van een uitdagende MTB-route waar je je grenzen verkent en verlegt.

“De 101 km is de ideale tocht voor iedereen: toegankelijk, maar ook uitdagend!” – Bastian, organisatie DMOMTB.

Ideale route voor gravelliefhebbers

Deze 101 kilometer is ideaal voor gravelliefhebbers. Hij is goed onderhouden, de paden zijn breed en hier en daar een heerlijke single-track. Met andere woorden: helemaal gravelproof! Nog een reden om mee te doen: deze tocht start pas om 08:00 uur. Perfect voor de niet zulke vroege vogels die liever niet al om 06:00 uur aan de start willen staan!

Schrijf je nu in en start met trainen!

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

DMoMTB Aftermovie 2023

Aftermovie ’23 en inschrijving 2024!

De 6e editie van de Dutch Masters of MTB kunnen wij ons nog goed herinneren! Wat een geweldige dag! Blik nog één keer terug met de Dutch Masters of MTB 2023 aftermovie.

Lees het bericht
Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

In deze speciale editie nemen de mannen van de Pedaleurs jullie mee naar de Dutch Masters of MTB 2023. De microfoons stonden zaterdag live klaar op het podium tijdens het ophalen van de nummers en de dag nadien in de studio voor de terugblik.

Lees het bericht
Dutch Masters of MTB 2023 zit er weer op

Succesvolle 6e editie

Met tevredenheid kijken we terug op een geslaagde en vlekkeloze editie. Op vrijdag genoten we van een succesvolle feestbingo, terwijl op zaterdag een boeiende podcastopname van “de Pedaleurs” plaatsvond tijdens het ophalen van het startbewijs. Op zondagochtend verwelkomden we een opmerkelijk groot aantal deelnemers bij de start, die dit keer plaatsvond vanuit de manege. De tocht leidde hen naar een prachtige aankomst in de sfeervol aangeklede sporthal.

Lees het bericht