Pedaleurs in gesprek met DMofMTB en Gerben Mos

In deze aflevering van ‘Pedaleurs’ nemen Maarten Visser en Robbert Flim de Dutch Masters of MTB onder de loep. Dit doen ze samen met één van de oprichters Richard Tibben, Bastian Hoonhorst namens de organisatie.

Bereid je voor

In deze podcast doorlopen ze de geschiedenis van dit event en blikken vooruit op de 5e editie. Daarnaast bespreken de Pedaleurs met tweevoudig winnaar Gerben Mos zijn ambitie voor de komende editie en deelt hij zijn tips, doe er je voordeel mee! Of Robbert en Maarten ook nog deel gaan nemen aan deze monstertocht hoor je in de hier!

Afgelopen week schoven Gerben Mos en de organisatie van Dutch Masters of MTB aan bij de Pedaleurs podcast. Tijdens de podcast spraken ze onder andere over hoe Dutch Masters of MTB is ontstaan, geeft de tweevoudig winnaar ook handige tips over voeding, training en reparatiemateriaal. Blik samen terug op de afgelopen 5 jaar en bereid je voor op 20 november 2022.

Beluister de podcast via bovenstaande link of via je favoriete podcast app.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Nog maar 2 maanden!

Bereid je in twee maanden voor op de DMoMTB

Het klinkt nog ver weg, maar wist je dat de Dutch Masters of MTB al over 2 maanden is? Dat zijn nog maar 9 weken, oftewel 65 dagen! Ben je al klaar om te vlammen? Simon Krukkert van 3SL Sports heeft een aantal mooie trainingsadviezen voor je gemaakt. Hij vertelt hier alles over de wedstrijdindeling, voeding en het trainen naar de DMoMTB toe!

 

Lees het bericht
Mountainbike VS Gravelbike

Mountainbike VS Gravelbike

Benieuwd naar de voordelen van een mountainbike en gravelbike? Gerben Mos en Martijn Knol vertellen je er meer over!

Lees het bericht
Reviews Dutch Masters of MTB 2022

Reviews Dutch Masters of MTB 2022

Wij gaan er vanuit dat je je natuurlijk al hebt ingeschreven 🙂 Maar als er nog twijfels zijn kunnen deze reviews je misschien overhalen! Wij hopen je op 19 november te zien!

 

Lees het bericht