Pedaleurs in gesprek met DMofMTB en Gerben Mos

In deze aflevering van ‘Pedaleurs’ nemen Maarten Visser en Robbert Flim de Dutch Masters of MTB onder de loep. Dit doen ze samen met één van de oprichters Richard Tibben, Bastian Hoonhorst namens de organisatie.

Bereid je voor

In deze podcast doorlopen ze de geschiedenis van dit event en blikken vooruit op de 5e editie. Daarnaast bespreken de Pedaleurs met tweevoudig winnaar Gerben Mos zijn ambitie voor de komende editie en deelt hij zijn tips, doe er je voordeel mee! Of Robbert en Maarten ook nog deel gaan nemen aan deze monstertocht hoor je in de hier!

Afgelopen week schoven Gerben Mos en de organisatie van Dutch Masters of MTB aan bij de Pedaleurs podcast. Tijdens de podcast spraken ze onder andere over hoe Dutch Masters of MTB is ontstaan, geeft de tweevoudig winnaar ook handige tips over voeding, training en reparatiemateriaal. Blik samen terug op de afgelopen 5 jaar en bereid je voor op 20 november 2022.

Beluister de podcast via bovenstaande link of via je favoriete podcast app.

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

DMoMTB Aftermovie 2023

Aftermovie ’23 en inschrijving 2024!

De 6e editie van de Dutch Masters of MTB kunnen wij ons nog goed herinneren! Wat een geweldige dag! Blik nog één keer terug met de Dutch Masters of MTB 2023 aftermovie.

Lees het bericht
Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

In deze speciale editie nemen de mannen van de Pedaleurs jullie mee naar de Dutch Masters of MTB 2023. De microfoons stonden zaterdag live klaar op het podium tijdens het ophalen van de nummers en de dag nadien in de studio voor de terugblik.

Lees het bericht
Dutch Masters of MTB 2023 zit er weer op

Succesvolle 6e editie

Met tevredenheid kijken we terug op een geslaagde en vlekkeloze editie. Op vrijdag genoten we van een succesvolle feestbingo, terwijl op zaterdag een boeiende podcastopname van “de Pedaleurs” plaatsvond tijdens het ophalen van het startbewijs. Op zondagochtend verwelkomden we een opmerkelijk groot aantal deelnemers bij de start, die dit keer plaatsvond vanuit de manege. De tocht leidde hen naar een prachtige aankomst in de sfeervol aangeklede sporthal.

Lees het bericht