Reviews Dutch Masters of MTB 2022

Wij gaan er vanuit dat je je natuurlijk al hebt ingeschreven 🙂 Maar als er nog twijfels zijn kunnen deze reviews je misschien overhalen! Wij hopen je op 19 november te zien!

 

Rob Kleinsman

Fietskeuze – Gravelbike

“De Dutch Masters of MTB was afgelopen jaar mijn tweede deelname en is een fantastisch evenement. De sfeer bij de start en het eerste uur met volle verlichting is indrukwekkend. Het parcours is perfect uitgezet en de verzorgingsposten zijn heel goed georganiseerd. Ik heb al veel internationale tochten gereden en de Dutch Masters of MTB staat qua organisatie in de top 3.”

Jan Weevers

Fietskeuze – Gravelbike

“Dutch Masters of MTB is één van de drie 200 km wedstrijden in Nederland die je sowieso gereden moet hebben. Strak georganiseerd, zeer goed uitgezet en flink wat hoogteverschil. Met name dat laatste maakt het zwaar en lastig, maar ook erg mooi!”

Joyce Nij Bijvank

Fietskeuze – Mountainbike

“Ik vond het een “hell of a ride”, maar heb er volop van genoten. Hoe mooi is het om ook te kunnen fietsen in ” je achtertuin” over de mooiste routes die we hier hebben!
De toporganisatie die met al die enthousiaste vrijwilligers vanuit zo’n klein dorp/ gemeenschap is ontstaan, maakt het tot een feest evenement. De betrokkenheid en de motiverende aanmoedigingen, juist ook vanuit de “stop-locaties” gaven een boost om steeds weer met een glimlach verder te fietsen. Vooral de laatste kilometers onderaan de Palthetoren richting de finish, waren prachtig en niet allen qua omgeving, maar ook het besef dat je er bijna bent en deze monstertocht goed hebt kunnen volbrengen!”

Bas Peters

Fietskeuze – Mountainbike

“De Dutch Masters of MTB is een prachtige route met verschillende singletracks en hoogte verschillen. Daarnaast is het een goede organisatie en zijn er fantastische vrijwilligers. Één van de mooiste tochten in Nederland.”

Edwin Geerdink

Fietskeuze – Mountainbike

“Afgelopen editie was koud, maar het parcours was droog en hard. Het uitdagende parcours, de gezellig aangeklede start-finish locatie met goed eten en drinken maakten alles goed. Hopelijk houdt dit evenement stand!”

Deel dit bericht

Het laatste nieuws

DMoMTB Aftermovie 2023

Aftermovie ’23 en inschrijving 2024!

De 6e editie van de Dutch Masters of MTB kunnen wij ons nog goed herinneren! Wat een geweldige dag! Blik nog één keer terug met de Dutch Masters of MTB 2023 aftermovie.

Lees het bericht
Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

In deze speciale editie nemen de mannen van de Pedaleurs jullie mee naar de Dutch Masters of MTB 2023. De microfoons stonden zaterdag live klaar op het podium tijdens het ophalen van de nummers en de dag nadien in de studio voor de terugblik.

Lees het bericht
Dutch Masters of MTB 2023 zit er weer op

Succesvolle 6e editie

Met tevredenheid kijken we terug op een geslaagde en vlekkeloze editie. Op vrijdag genoten we van een succesvolle feestbingo, terwijl op zaterdag een boeiende podcastopname van “de Pedaleurs” plaatsvond tijdens het ophalen van het startbewijs. Op zondagochtend verwelkomden we een opmerkelijk groot aantal deelnemers bij de start, die dit keer plaatsvond vanuit de manege. De tocht leidde hen naar een prachtige aankomst in de sfeervol aangeklede sporthal.

Lees het bericht