200 KM ULTRA-MARATHON

Dé ultra-marathon die iedere mountainbiker een keer gereden moet hebben. Maak je klaar voor  200 kilometer op de MTB of cyclocrosser/gravelbike!

Op 19 november 2023, kort voor zonsopkomst, vindt de start plaats bij de manege in het dorp Haarle, gelegen in het mooie Salland. Wij hebben de mooiste routes van Overijssel voor je geselecteerd, met veel variatie in het parcours en nog minder asfalt. Een route van 200 km vol met de mooiste en best beoordeelde singletracks, de pittigste beklimmingen en nu meer dan 1400 hoogtemeters. Een route die je binnen 16 uur moet afleggen met uitdagingen om tot het uiterste te gaan!

Bovendien leiden we je over de Sallandse heuvelrug en door het mooie Sallandse landschap en doorkruis je in totaal 5 Overijsselse gemeenten. Je finisht op het podium waar je een warm welkom krijgt van een groot publiek. Onderweg zijn er 6 verzorgingsposten en een uitgebreide 100 km post. 70% van de route is onverhard met daarin de nodige singletracks en slechts 30% van het parcours is verhard.

Wij beloven je: het wordt een extreem zwaar, maar prachtig parcours waar je alles kunt geven!

    Start locatie
  • Haarlerveldweg 1
  • 7448 PP, Haarle
Deel dit bericht

Het laatste nieuws

Ontdek de schitterende 101 km route!

Doe mee aan de 101 km!

Houd jij van een mooie rit op de mountainbike? En ben je niet vies van een uitdaging? Maar is die route van 200 kilometer je net iets te pittig omdat je voornamelijk recreatief fietst? Snappen we volledig! Daarom hebben we dit jaar ook een tocht van 101 kilometer. Enne… die is zeker niet voor watjes!

Lees het bericht
Volg iedere deelnemer live

Download de Dutch Masters of MTB app!

Blijf op de hoogte van iedere deelnemer! Bekijk de live locatie tijdens de Dutch Masters of MTB

Lees het bericht
Inschrijving verlengd tot en met 12 november, vanwege fantastisch fietsweer!

Inschrijving verlengd!

Nog maar een kleine 2 weken te gaan en het lijkt fantastisch fietsweer te gaan worden! Hierdoor hebben wij de inschrijving verlengd tot en met 12 november 2022.

 

Lees het bericht