Bekijk de route van 2023

Daar is hij dan! Het antwoord op misschien wel de meest gestelde vraag van oktober, “hoe ziet de route van de Dutch Masters of MTB 2023 eruit?!” Wederom hebben wij een schitterende en uitdagende route gemaakt op zowel de 200km als de 101 km.

 

De route

De vernieuwde route van het Dutch Masters of MTB is dit jaar nog uitdagender dan ooit tevoren. Met een afstand van 200 kilometer voor de echte doorzetters en een kortere maar uitdagende 101 kilometer, biedt de route een prachtige ervaring voor zowel ervaren- als voor de minder ervaren deelnemers.

De route, met mooie beklimmingen en best beoordeelde singletracks, is op zondag volledig te fietsen via de uitgezette pijlen. Bovendien kunnen deelnemers vanaf 17 november de GPX-route hier downloaden.

Inschrijving gesloten!

De inschrijving is gesloten en de Dutch Masters of MTB is uitverkocht in een recordaantal! 1300 deelnemers doen in 2023 mee aan de #dmomtb!

Zoals we in Haarle zeggen: “We’j heb d’r zin an!”
(Wij hebben er zin in!)

Iedereen succes met de laatste voorbereidingen! Deelnemers ontvangen in de week voorafgaande het event alle informatie.

Kan ik de route ook als GPX krijgen?
Dat kan! Naast dat de route helemaal met pijlen is uitgezet, kun je zowel voor de 101 km marathon, 101 km e-bike en de 200 km komt de GPX beschikbaar op 17 november 2023.
Hoelaat van te voren moet ik het startvak zijn?
Minimaal 15 minuten voorafgaande de start!
Wanneer kan ik mijn startnummer ophalen?
Dat kan op zaterdag 18 november en op de dag zelf, tijden worden nog gecommuniceerd in de informatiemail. Op zaterdag wordt er live een podcast opgenomen tijdens het ophalen van de nummers!
Problemen aan de fiets vlak voor de start?
WRBikes staat voor je klaar! Ze openen de deuren om 05:00u in de ochtend zodat jij alsnog van start kunt gaan.
Hoever liggen de start en finish uit elkaar?
Niet ver! Dit is slechts 200 meter lopen.
Wanneer ontvang ik de informatiebrief?
Deze wordt in de week voorafgaande het event verstuurd. Niet ontvangen? De brief is ook te downloaden op onze website bij 'deelnemers'.
Kan ik de GPX alvast ontvangen om de route te verkennen?
Nee, helaas. Er zitten stukken in het parcours die alleen op 19 november gereden mogen worden. Daarom kunnen wij het nog niet delen.
Is een helm verplicht?
Natuurlijk! Zonder helm mag helaas niet van start.
Worden er foto's en video's gemaakt?
Jazeker! Wanneer je deelneemt aan de Dutch Masters of MTB worden er foto's en video's gemaakt. Deze kun je terugvinden op onze website en social media. Door deel te nemen ga je hiermee akkoord.
Deel dit bericht

Het laatste nieuws

De strijd der teams

Nieuw in 2024: het teamklassement

Houd jij van een mooie rit op de mountainbike? En wil je altijd al met je collega’s of vrienden als team een mooie uitdaging aangaan? Dan is het 101 km-teamklassement echt wat voor jullie!

Lees het bericht
DMoMTB Aftermovie 2023

Aftermovie ’23 en inschrijving 2024!

De 6e editie van de Dutch Masters of MTB kunnen wij ons nog goed herinneren! Wat een geweldige dag! Blik nog één keer terug met de Dutch Masters of MTB 2023 aftermovie.

Lees het bericht
Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

Podcast Pedaleurs x Dutch Masters of MTB

In deze speciale editie nemen de mannen van de Pedaleurs jullie mee naar de Dutch Masters of MTB 2023. De microfoons stonden zaterdag live klaar op het podium tijdens het ophalen van de nummers en de dag nadien in de studio voor de terugblik.

Lees het bericht